اگزوز ماشین و تمام نکاتی که باید بدانید

سهم زیرساخت های حمل و نقل جاده ای، ریلی و دریایی در صادرات فولاد علاوه بر کاربردهای انواع فلزات در ساخت انواع

توسط ENGINEARTS-HEADERS در 11 مهر 1400

سهم زیرساخت های حمل و نقل جاده ای، ریلی و دریایی در صادرات فولاد علاوه بر کاربردهای انواع فلزات در ساخت انواع وسایل حمل و نقل جاده ای (زمینی)، ریلی، هوایی و دریایی، نکته مهم دیگر، در زمینه ارتباط فولاد و حمل و نقل، به سهم صادرات و ترانزیت مواد معدنی و فولاد در عرصه حمل و نقل اختصاص دارد.

همچنین در زمینه توسعه شبکه حمل و نقل دریایی، با توجه به موازنه در کل زنجیره حمل و نقل برای تحقق تولید 55 میلیون تن فولاد، حدود 35 تا 50 میلیون تن برای توسعه و تجهیز بنادر و استفاده کامل از ظرفیت آن لازم است.

مساله ای که در تعویض اگزوز معمولی با مدل اسپرت آن به وجود می آید، بالا رفتن وزن خودرو بدون توجه به اینکه خودرو شرایط تحمل این وزن اضافه را دارد یا خیر. با توجه به استفاده از چوب و چدن در ساخت قطارهای نخستین و مشکلات خوردگی چدن در دیگ های بخار، آلومینیوم در برخی قسمت های قطار، رواج یافت.

کاتالیست نقش مهمی را در کنترل آلاینده های خروجی خودرو به عهده دارد و در خودروهای داخلی میزان شتاب خودرو را تا حد قابل توجه کاهش می دهد. هنگامی که پنجره های پلاستیکی نصب شده، آنها باید دستگاه میکرو تهویه فراهم می کند.

کاربرد آلومینیوم در قطارهای سریع السیر و باری آلومینیوم از جمله فلزات غیر آهنی است که خصوصا طی دهه های اخیر، نقش مهمی در پیشرفت صنعت حمل و نقل داشته است. علاوه بر اینها، به خاطر نقش آلومینیوم در پیشرفت قطارهای پر سرعت، این امر، موجب کاهش حمل و نقل هوایی شده و به این وسیله، از ورود گازهای گلخانه ای به جو زمین، به میزان زیادی جلوگیری می شود.

به این دلیل می توانیم بهترین فر توکار را از مدل های این برند خریداری کنیم. در همین رابطه، به منظور تامین مواد اولیه برای تولید محصولات فولادی، به طور تقریبی حدود 190 میلیون تن مواد خام در عرصه ترانزیت جاده ای و ریلی، در انتهای چشم انداز نیاز است که از این میزان، ظرفیت سازی جاده های ترانزیتی باید به 85 میلیون تن و خطوط ریلی به 105 میلیون تن برسد.

او میگوید که تشدیدکننده میتواند گاهی اوقات و تحت شرایطی معین اثر ونتوری را ایجاد کند. مقاومت در برابر خوردگی: آلومینیوم به دلیل قرارگیری در معرض هوا با ایجاد یک لایه محافظ سطحی، از خود مراقبت می کند.

در این زمینه، هر چه زیر ساخت های ریلی، دریایی و جاده ای قوی تر باشد، توسعه صادرات و جابه جایی محصولات معدنی و مرتبط با فولاد، شتاب بیشتری دارد و در رشد اقتصادی کشور موثرتر است. با این وجود، علی رغم رشد مناسب تولید فولاد طی سال های اخیر، به دلیل توسعه محدود زیرساخت های حمل و نقل جاده ای، ریلی و دریایی و نیز تحریم ها و محدودیت های ناشی از صادرات مواد معدنی و محصولات فولادی، عملا دستیابی به اهداف چشم انداز، دور از دسترس است و همگی این موارد، از جمله موانع مهم توسعه اقتصادی کشور در قالب صادرات فولاد و زیرساخت های حمل و نقل به شمار می رود.

این فلز، فقط در صنعت خودروسازی پر مصرف نیست بلکه علاوه بر آن، در عرصه هوافضا و صنعت حمل و نقل ریلی به ویژه در زمینه ساخت قطارهای سریع السیر کاربرد فراوانی دارد.

دلایل استفاده گسترده آلومینیوم در حمل و نقل به ویژه حمل و نقل ریلی عبارتند از: نسبت استحکام به وزن: این قابلیت، موجب می شود ضمن کاهش وزن، استحکام آن نیز در حد رایج حفظ شود.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن